Зробити замовлення








Подивіться складові

Амелія Слої бізе з'єднанні ніжним масляним кремом з лимоном і ароматом чайної рози. Поверхня покрита декоративною кольоровою глазур'ю, посипана сухими пелюстками чайної рози.
Кармен Три бісквіта чергуються - два білих і один з какао, просочені кріпленим коньячним сиропом з масляним кремом. Оформлений кремом і шоколадом.
Дженоа Бісквіт з цедрою лимона просочений цукровим сиропом з коньяком, промазаний масляним кремом з додаванням м'якоті лимона. Поверхня прикрашена цукатами, кольоровими меренгами і лимонними чіпсами.
Карамель Білий бісквіт, карамельне просочення, вершково-сметанний крем, прошарок із бізе, поверхня покрита карамельною глазур'ю і прикрашена шоколадними елементами.
Банановий Три шари біскіта зі збитими вершками та різаними бананами всередині, а на поверхні желейні прикраси.
Брауні Бісквитні коржі з додаванням какао та чорного шоколаду з масляним кремом з какао, верхній шар бісвита просочений коньяком і покритий шоколадом, посипаний крупно-тертим чорним шоколадом.
Ватерлоо Два види коржів, що чергуються - медовик і наполеон, і два види крема - масляний і заварний, з шматочками волоського горіха, а зовні покритий глазур'ю.
Вечірній 2 шари бісквіта з какао, просочені цукровим сиропом з коньяком і один шар повітряного прошарку з масляним кремом.
Грильяжний Повітряно-горіхові коржі з мигдального борошна, з прошарками маслянно-сметанного шоколадного крему.
Захер Два шоколадні масляні бісквіти просочені коньяком, з горіховою пастою та абрикосовим конфітюром.
Зебра Бісквіт білий і бісквіт з додаванням какао, просочений сиропом з додаванням коньяку, прошарений збитими вершками з кавовим наповнювачем.
Іній 2 бісквітних коржи, просочені сиропом з додаванням коньяку і один повітряний шар, з'єднані масляним кремом з додаванням згущеного молока. Поверхня оформлена білковим кремом.
До ювілею Два шару бісквіта, просочені цукровим сиропом з додаванням коньяку і повітряно-горіхова прошарок, з'єднані масляним кремом.
Каприз Два бісквіта з какао, просочені кремом з вершків-йогурту, а всередині свіжа малина. Оформлений шоколадними прикрасами і декорованою вишнею.
Київ Два повітряно-горіхових шару з'єднані масляним кремом з додаванням коньяку.
Наполеон Слої рубленого тіста зі заварним кремом, зверху посипані крихтами.
Пальчики оближешь Медові коржі просочені масляним кремом, 1 шар - масляний крем з додаванням яблучного наповнювача, 2 - з додаванням волоського горіха, 3 - з додаванням лимона. Поверхня облита шоколадною глазур'ю і оформлена шоколадними прикрасами.
Піно-блек Коричневі бісквіти, крем вершки, з додаванням мигдального горіха і вишні.
Портофіно Шоколадний бісквіт з мигдальним горіхом, просочений кріпленим цукровим сиропом з додаванням кави. Проклеєний масляним кремом з увареним згущеним молоком із додаванням горіхів.
Порційний торт Шари бісквітного коржа з какао з'єднані молочно-шоколадним кремом, а поверхня залита шоколадною глазур'ю. Нарізаний на порції.
Празський Шари бісквіту з какао з'єднані молочно-шоколадним кремом; поверхня покрита шоколадною глазур'ю і оформлена масляним кремом.
П’яна вишня Масляний крем між бісквітами з какао, змішаний з вишнею, настояної на горілці і бісквітом, а поверхня заглазурована шоколадом.
Тірамісу Печиво «Савоярді» просякнуте сиропом кавово-кріпленого коньяку і залито сирно-вершковим суфле.
Торт з чорносливом Два шару бісквіта з'єднані збитими вершками з додаванням проваренного подрібненого чорносливу.
Фламінго Шари здобного бісквіта з какао злегка просочені кріпленим сиропом і намазані шаром збитих вершків, рясно посипані вишнею, зверху торт прикрашений шоколадом.
Франк Білий бісквіт з просоченням і вершково-сметанним кремом.
Естерхазі Коржі з мигдально-фундучного борошна, натуральний масляний крем з праліновою начинкою, а поверхня покрита шоколадно-вершковим ганашем.
Олена 2 білих бісквіта з повітряним прошарком, крем масляний зі згущеним молоком і дрібно перекручена через м'ясорубку курага
Шоколадне задоволення 3 шоколадних бісквіта, олійно-заварний крем з родзинками і горішками, посипаний білим і чорним шоколадом.
Мікс ананас-персик 2 білих бісквіта, крем збиті вершки з шматочками ананаса і персика, посипаний цукатами і прикрашений персиком з желе.
Вишнева шарлотка Бісквіт з какао, вершково-сметанний крем з додаванням вишні, арахісу і родзинок.
Вишневий десерт Бісквітні палички "Савоярді", вершки з вершковим сиром, творогом, шоколадом і прикрашений вишенькою, залитою желе.
Полуниця 2 білих масляних бісквіта, крем збиті вершки і прикрашений полуницею залитої в желе.
Медове місто Медові коржі, масляний крем зі згущеним молоком і з додаванням повидла.
Самоцвіт Основа білий бісквіт, вершково-сметанний крем з різнокольоровими шматочками желе.

Scroll Up