Violet

Основу складає бісквіт з чорницею на мигдальному борошні. Далі – хрусткий шар з мигдального праліне, штрейзеля, повітряного рису, пластівців і молочного шоколаду. А завершує смакову композицію кулі з ожини і ожиновий мус.

Аліканте

Шоколадний бісквіт, прошарок вишневого конфі, молочний ганаш та невагомий вершковий мус з шоколадною крихтою.

Амелія

Слої бізе з’єднанні ніжним масляним кремом з лимоном і ароматом чайної рози. Поверхня покрита декоративною кольоровою глазур’ю, посипана сухими пелюстками чайної рози.

Банановий

Три шари біскіта з збитими вершками та різаними бананами всередині, а на поверхні желейні прикраси.

Брауні

Бісквитні коржі з додаванням какао та чорного шоколаду з масляним кремом з какао, верхній шар бісвита просочений коньяком і покритий шоколадом, посипаний крупно-тертим чорним шоколадом.

Ватерлоо

Два види коржів, що чергуються – медовик і наполеон, і два види крема – масляний і заварний, з шматочками волоського горіха, а зовні покритий глазур’ю.

Вечірній

2 шари бісквіта з какао, просочені цукровим сиропом з коньяком і один шар повітряного прошарку з масляним кремом.

Грильяжний

Повітряно-горіхові коржі з мигдального борошна, прошарками олійно-сметанним шоколадним кремом.

Дженоа

Бісквіт з цедрою лимона просочений цукровим сиропом з коньяком, промазаний масляним кремом з додаванням м’якоті лимона. Поверхня прикрашена цукатами, кольоровими меренгами і лимонними чіпсами.

Дитячий

2 бісквітних коржи, просочених сиропом, і повітряно-горіховий прошарок, проклеєні масляним кремом, поверхня оформлена білком в дитячому стилі.

До ювілею

2 шари бісквіта, просочені цукровим сиропом з додаванням коньяку і 1 шар повітряно-горіхової прошарку, з’єднані масляним кремом.

Естерхазі

Коржі з мигдально-фундучного борошна, натуральний масляний крем з праліновою начинкою, а поверхня покрита шоколадно-вершковим ганашем.

З чорносливом

Два шару бісквіта з’єднані збитими вершками з додаванням проваренного подрібненого чорносливу.

Захер

Торт складається з двох шоколадно масляних бісквітів, просочених коньяком, з абрикосовим конфітюром, поверхня залита шоколадною глазур’ю.

Зебра

Бісквіт білий і бісквіт з додаванням какао, просочений сиропом з додаванням коньяку, прошарений збитими рослинними вершками з кавовим наповнювачем.

Іній

2 бісквітних коржи, просочені сиропом з додаванням коньяку і один повітряний шар, з’єднані масляним кремом з додаванням згущеного молока. Поверхня оформлена білковим кремом.

Каприз

Два бісквіта з какао, просочені кремом з вершків-йогурту, а всередині свіжа малина. Оформлений шоколадними прикрасами і декорованою вишнею.

Карамель

Білий бісквіт, карамельне просочення, вершково-сметанний крем, прошарок із бізе, поверхня покрита карамельною глазур’ю і прикрашена шоколадними елементами.

Карамельна груша

Карамельний бісквіт з мигдального борошна з медом, карамельний шар з грушевим пюре, грушевий компоте з бадьяном, мус з чорного шоколаду і натуральних вершків. Зверху залито дзеркальної глазур’ю і прикрашено зірочками бадьяна.

Кармен

Три бісквита – два білих и один з какао, просочені кріпленим коньячним сиропом, всередині масляний крем. Оформлений кремом і шоколадом.

Київ

Два повітряно-горіхових шару з’єднані масляним кремом з додаванням коньяку.

Мікс ананас-персик

2 білих бісквіта, крем збиті вершки з шматочками ананаса і персика, посипаний цукатами і прикрашений персиком з желе.

Наполеон

Шари рубленого тіста, поклеєні заварним кремом, поверхня посипана крихтою.

П’яна вишня

Масляний крем між бісквітами з какао, змішаний з вишнею, настояної на горілці і бісквітом, а поверхня заглазурована шоколадом.

Пальчики оближеш

Медові коржі просочені масляним кремом, 1 шар – масляний крем з додаванням яблучного наповнювача, 2 – з додаванням волоського горіха, 3 – з додаванням лимона. Поверхня облита шоколадною глазур’ю і оформлена шоколадними прикрасами.

Піно-блек

Коричневі бісквіти, крем вершки, з додаванням мигдального горіха і вишні.

Портофіно

Шоколадний бісквіт з мигдальним горіхом, просочений кріпленим цукровим сиропом з додаванням кави. Проклеєний масляним кремом з увареним згущеним молоком із додаванням горіхів.

Порційний торт

Шари бісквітного коржа з какао з’єднані молочно-шоколадним кремом, а поверхня залита шоколадною глазур’ю. Нарізаний на порції.

Празький

Шари бісквіту з какао з’єднані молочно-шоколадним кремом; поверхня покрита шоколадною глазур’ю і оформлена масляним кремом.

Сицилія

Білий ніжний бісквіт з апельсиновим пюре становить ідеальну композицію разом з апельсиново-журавлиновим конфі, кремом на основі білого шоколаду і апельсинового соку і повітряним апельсиновим мусом.

Тірамісу

Печиво «Савоярді» просякнуте сиропом кавово-кріпленого коньяку і залито сирно-вершковим суфле.

Фламінго

Шари здобного бісквіта з какао злегка просочені кріпленим сиропом і намазані шаром збитих вершків, рясно посипані вишнею, зверху торт прикрашений шоколадом.

Франк

Білий бісквіт з просоченням і вершково-сметанним кремом.

Scroll Up